Afslanken

Groene Koffie kopen / bestellen :: Afvallen met Green Coffee 800

De hype van dit moment is zonder enige twijfel groene koffie, of nog beter, afvallen met groene koffie!! Voorheen was er alleen groene thee op de markt voor iedereen die een paar overtollige pondjes wilde verliezen, maar ben je geen fan van groene thee ;-) is groene koffie dus een zeer goed alternatief! Groene koffie, ook weel green coffee of afslankkoffie genoemd, is steeds meer verkrijgbaar in Nederland onder verschillende merken en samenstellingen. Op deze pagina vindt u informatie over de meest populaire groene koffies die vandaag de dag online zijn te bestellen en helpen om snel een paar kilo’s te verliezen!

Green coffee 800 van Leptin

Leptin Green Coffee 800

Leptin Green Coffee 800

Leptin Green Coffee 800 is een van de bekendste en populairste groene koffie’s van dit moment. Voornamelijk omdat de groene koffie 800 van Leptin verkrijgbaar is tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast bevat Leptin Groene koffie 800 gegarandeerd geen Sibutramine!

Wat doet Green Coffee 800?

Leptin Green Coffee 800 helpt u met:

 • Verliezen van overgewicht of ongewenste kilo’s op een verantwoorde en gezonde manier
 • Lichaamsvet omzetten naar energie voor uw spieropbouw waardoor u lichaam er strakker zal uitzien
 • Vermoeidheid wegnemen en hier energie voor terugkrijgen
 • Uw cholesterol verlagen tot een evenwichtig gezond niveau
 • Antioxidanten activiteit vergroten
 • Uw lichaam ontdoen van giftige en schadelijke stoffen wat u terugziet in een gezonde huid
 • Versterken van uw immuunsysteem zodat u minder vatbaar bent voor infecties en ziekten
 • Een betere werking van de lever omdat deze gereinigd wordt
 • Dichtslippen van uw aderen tegen te gaan
 • Verbetert uw spijsvertering waardoor de kans van opslaan in vetreserves verkleind wordt.

Green Coffee 800 werking

GreenCoffee800 is een geneesmiddelvrij voedingssupplement welke is ontwikkelt uit een mix van uniek samengestelde kruidenextracten. In gebruik met een gezond voedingsplan, zorgt de GreenCoffee800 dat je trek in eten reduceert en stimuleert en verhoogt de verbranding van vet en calorieen.

 • Greencoffee bevat de benodigde kwaliteiten van anti-oxidanten om voor een snellere stofwisseling en vetverbranding zorg te dragen
 • Chromium Picolinaat verhoogt de verbranding van het lichaam  en versnelt de stofwisseling
 • Panax Ginseng helpt je bij het verhogen van je energie terwijl je gezond je overtollige of ongewenste kilo’s kwijt raakt!

Ingrediënten Leptin Green Coffee 800

 • 70 mg Calcium
 • 250 gr Chroom Picolinaat
 • 700 mg Eigen Kruidenmix:
 • Groene thee bladeren extract (180 mg antioxydant poyphenois, 90 mg epigallocatechin gallate (EGCG), 50 mg natuurlijk aanwezige caffeine, Aziatische (Panax) ginseng wortel.

Leptin Green Coffee 800 gebruiksaanwijzing

 • Los ’s ochtends 1 zakje Green Coffee 800 / Slimming Green Tea op in 100 ml heet water.
 • Voeg zoetstof en/of melk toe naar eigen smaak.
 • Drink de Green Coffee 800 warm op.
 • Na 30 minuten kunt u een licht ontbijt nemen.
 • De Green Coffee 800 zorgt ervoor dat u een minder hongergevoel zal ervaren waardoor Uw calorie inname aanzienlijk beperkt zal worden.

U kunt het beste gewoon drie maal daags eten. U hoeft uw eetpatroon niet aan te passen.

Natuurlijk is het wel van belang dat U zich realiseert dat de Green Coffee 800 en alle andere aanvullende producten een prachtig ondersteunend middel zijn om U te assisteren bij het gezond en verantwoord afslanken.

Let op wat U eet en natuurlijk wat U drinkt (Alcohol en fruitsappen bevatten veel verborgen calorieën)

Drink minimaal 2 liter water per dag, vooral als het warm is!

Voordat u start met Leptin Green Coffee 800

Ga voordat u met de Green Coffee 800 start, eerst op de weegschaal staan en noteer Uw huidig gewicht. Weeg s ‘morgens op een nuchtere maag en meet dan ook de omvang van uw taille / buik.

Na 7 dagen weer Uw gewicht vaststellen en op de weegschaal staan u zult de resultaten waarnemen.

Leptin Green Coffee 800 bestellen / kopen

Je kunt Green Coffee 800 van Leptin online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Winkel
Prijs
Verzendkosten
Trendvertise.com
Naar winkel
v.a. € 19,95
€ 6,95
Deweegschaal.nl
Naar winkel
v.a. € 16,96
€ 5,95

Leptin Green Coffee 1000

Leptin Green Coffee 1000

Leptin Green Coffee 1000

Leptin Green Coffee 1000 is de nieuwe geconcentreerde variant Green Coffee bestaande uit in totaal 18 sachets, 10 gram per sachet. Dit voedingssupplement is ontwikkeld uit groene thee, cafeïne en een mengsel van kruidenextracten. Het product is geheel vrij van medicijnen.

Wat doet Green Coffee 1000?

Green Coffee 1000 helpt u om een goede balans in uw dieet te creëren. Bij gebruik in combinatie met een gezonde voeding zorgt Green Coffee 1000 er voor dat uw eetlust vermindert. Tevens stimuleert het product het lichaam om vetten te verbranden waardoor u verantwoord en snel gewicht kunt verliezen. Naast gewichtsafname heeft Green Coffee 1000 een anti-verouderend effect, zuivert het de darmen en werkt het positief voor mensen met een huidprobleem zoals acne.

Green Coffee 1000 werking

Green Coffee 1000 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling, verhogen de verbranding en zorgen voor de afvoer van gifstoffen. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden.

Ingrediënten Leptin Green Coffee 1000

Groene thee, cafeïne, calcium, chroom, panax ginseng wortel, anti-oxidant polyfenolen en epigallocatechin gallate (EGCG).

Leptin Green Coffee 1000 gebruiksaanwijzing

 • Neem Green Coffee 1000 altijd voor uw ontbijt, op uw nuchtere maag
 • Los 1 zakje op in 100 ml heet water (1 kopje)
 • Na + 20 minuten kunt u ontbijten

Green Coffee is een voedingssupplement vrij van medicijnen, dat is ontwikkeld uit een mengsel van kruidenextracten. Ingrediënten: calcium, chroom, cafeïne, groene thee, panax ginseng wortel, 90 mg EGCG

Bij gebruik in combinatie met een gezonde voeding zorgt Green Coffee er voor dat je eetlust vermindert. Tevens stimuleert het product het lichaam om vet en calorieën te verbranden.

Green Coffee bevat antioxidanten deze versnellen de stofwisseling en verhogen de verbranding van koolhydraten en verzadigde vetten. Green tea leaf extract verruimt je mentale bewustzijn, vermindert je eetlust en verlaagt je cholesterol en panax ginseng wortel helpt om je energieniveau op peil te houden.

Green Coffee zorgt er voor dat:

 • Je stofwisseling gestimuleerd wordt
 • Je lichaam sneller vet en koolhydraten verbrandt
 • Je eetlust verminderd

Leptin Green Coffee 1000 bestellen / kopen

Je kunt Green Coffee 1000 van Leptin online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Winkel
Prijs
Verzendkosten
Deweegschaal.nl
Naar winkel
v.a. € 29,95
€ 5,95

Afslankkoffie – Green Coffee for Slimmers

Green Coffee for Slimmers

Green Coffee for Slimmers

Val nu af op een gezonde en verstandige manier met de Afslankkoffie van Green Coffee for Slimmers! Green Coffee for Slimmers is samengesteld met 100% natuurlijke producten waaronder de groene ongeroosterde Arabica koffiebonen, gecombineerd met traditionele en gezonde toevoegingen uit de natuur die een langer leven promoten en je gewoon een goed gevoel geven. Dit alles is nu mogelijk door slecht 1 kopje van deze aromatische koffie per dag te drinken.

Wat doet Green Coffee for Slimmers?

Begin je ochtend met de energie en vitaliteit die je nodig hebt om de dag op de meest gezonde manier door te komen. Door simpelweg ’s ochtends voor het ontbijt 1 kopje Australische groene oploskoffie te drinken zet je een belangrijke stap in de richting van gewichtsverlies, een gezonder leven en een evenwichtigere voeding. Green Coffee for Slimmers is zo samengesteld dat je lichaam er beter van wordt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant!

Green Coffee for Slimmers werking

Green Coffee for Slimmers is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het bestaat hoofdzakelijk uit gemalen groene koffiebonen. In ongeroosterde staat hebben groene koffiebonen natuurlijke afslankende eigenschappen. Deze eigenschappen blijven alleen bewaard als de koffiebonen het juiste verwerkingsproces ondergaan. De groene koffiebonen verminderen de opname van suikers uit je voeding, en zet deze sneller om in energie. Ook is bewezen dat groene koffiebonen ervoor kunnen zorgen dat hardnekkig opgeslagen lichaamsvet omgezet wordt in energie voor je spieren. In het kort: het bevordert het afvallen door vetten om te zetten in energie.

Ingrediënten Green Coffee for Slimmers

Green Coffee for Slimmers wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Green Coffee for Slimmers afslankkoffie is goedgekeurd door de TGA voedselcommissie. De samenstelling van 1 zakje afslankkoffie is:

 • Coffee Arabica
 • Lingzhi
 • Rose Powder
 • Cassiae Torre
 • Glicine Max

Afslankkoffie – Green Coffee for Slimmers gebruiksaanwijzing

Heel simpel: drink 1 kopje koffie per dag, en verlies
voorgoed de kilo’s die je al lang kwijt wil op een slimme manier!

Afslankkoffie – Green Coffee for Slimmers Decafeine

Green Coffee for Slimmers Decafeine

Green Coffee for Slimmers Decafeine

De afslankkoffie Green Coffee for Slimmers is ook verkrijgbaar in een decafeine variant, dus zonder cafeine. De werking blijft verder gewoon exact hetzelfde!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.9/10 (11 votes cast)
Groene Koffie kopen / bestellen :: Afvallen met Green Coffee 800, 5.9 out of 10 based on 11 ratings

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening!

Klik hier om een reactie te geven.

2 beoordelingen op “Groene Koffie kopen / bestellen :: Afvallen met Green Coffee 800”

 1. Op 03/11/2010 om 14:06 Thea gaf de volgende reactie... #

  Beste L-I-M, bedankt voor de informatie. Ik heb zojuist een verpakking van groene koffie besteld. Ik heb er al een aantal mensen over gehoord en die zijn allemaal erg positief. Volgens mij is die Leptin Green Coffee 800 wel het populairst… Tenminste als ik de verhalen op internet lees zijn het 9 van de 10 keer mensen die de Leptin Green Coffee hebben gekocht.

 2. Op 14/03/2011 om 14:01 Kwiet gaf de volgende reactie... #

  ik heb het gebruikt.. Ben er alleen maar van aangekomen. Maar elk lichaam reageert weer anders…

Voeg uw reactie toe